2016-04-12 08:37:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Sikeres az üzleti életben

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz az ön jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolatban van a Holddal. Váratlan problémák merülhetnek fel a párjával, a szüleivel vagy más hozzátartozóival kapcsolatban. Valójában az évek óta elfojtott feszültségek törnek most felszínre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Kos jegyében áll. Most szabadságra, függetlenségre vágyik, mindez érzelmi zűrzavart és felfordulást okozhat. Rövidesen túl lesz ezen a perióduson, és elsimulnak a problémák.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Önkifejezésre való törekvést jelez ez az időszak, viszont arra is utal, hogy olyasmit cselekszik, amit egyébként fel sem tételeznének önről. Most valóban új utakon jár.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Egy konfliktus kapcsán fény derülhet a lelki gátlásaira. Ha tudatában van ezeknek, akkor képes arra is, hogy feloldja magában ezeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében jár. Legyen óvatos a közlekedésben. Most nagyon lobbanékony lehet, ami minden téren fokozott kockázatvállalásra teszi hajlamossá. Ne akarjon mindenkit meggyőzni az igazáról!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Maradjon nyitott az új élményekre, de ne hozzon most hosszú távú döntéseket és ne kötelezze el magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz és a Nap szemben áll az ön jegyével. Rossz hangulatban lehet, talán ön sem tud bízni a sikerben. Higgadjon le, és próbálja más szemszögből nézni a dolgokat. A horoszkópja váratlan utazást jelez.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr áll az ön jegyével szemben. Az üzleti életben sikerekre számíthat, újszerű meglátásainak köszönhetően gyorsan megoldást talál egy bonyolult problémára. Hallgasson a megérzéseire egy fontos döntéshelyzetben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Nyilas jegyében áll, a Hold a Rák jegyében jár. Ha régóta küszködik egy problémával, most végre megoldást találhat rá. Mindennapi munkája és élete, találkozásai új izgalmakkal telítődnek. Megismerkedhet valakivel, aki később fontos szerepet tölt majd be az életében.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebbé válhat. Az ön uralkodó bolygója a Nyilas jegyében áll, bosszantó késedelmek, vagy egyéb problémák nehezíthetik meg az utazásait e tranzit idején. Legyen óvatos a közlekedésben, ez a bolygóállás fokozott balesetveszélyt jelez.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most annyira felgyorsulnak az események ön körül, hogy könnyen kicsúszhat az irányítás a kezei közül. Próbálja megőrizni a nyugalmát, a kapkodással most csak kárt okoz. Figyeljen oda a helyes táplálkozásra, az elegendő alvásra és egyszerre csak egy dologgal foglalkozzon.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz kedvezőtlen fényszöget vet az ön jegyére. Nem alkalmas az időszak tárgyalásokra vagy jövőt érintő, fontos döntések meghozatalára. Összességben ez a felfedezések és változtatások izgalmas időszaka lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: